Замість котлет я готую цей неймовірний рулет з фаршу: простіше, швидше та смачніше котлети

Проти смачних домашніх котлет у мене нічого немає, але іноді возитися з ними немає ні сили, ні часу.

Такий рулет – це чудова альтернатива котлетам! Готується він і швидше і простіше, а на смак у котлет навіть виграє!

Подавати можна в будь-якому вигляді: у гарячому — якраз замість котлет, і в холодному — на бутерброди або як нарізку на святковий стіл!

Інгредієнти:

  • фарш будь-який – 1 кг. (У мене яловичий)
  • печериці – 200 г.
  • цибуля – 2 шт.
  • сир – 100 г.
  • яйце – 1 шт.
  • панірувальні сухарі – 40 г.
  • солодка паприка – 1 год.
  • коріандр – 0,5 ч. л.
  • сушений часник — 0,5 ч. л.
  • чебрець — 1/3 ч. л.
  • сіль — 1 ч. л.
  • цукор – 0,5 ч. л.
  • чорний перець
  • олія

Приготування:

1. До фаршу додаємо солодку паприку, мелений коріандр, сушений часник, чебрець, цукор, сіль, чорний мелений перець та яйце.

2. Всипаємо панірувальні сухарі, ретельно перемішуємо фарш і добре його відбиваємо.

3. На олії обсмажуємо до золотистості цибулю дрібним кубиком, потім додаємо печериці та готуємо до повного випаровування рідини.

За хвилину до готовності не забуваємо посолити та поперчити.

4. Укладаємо харчову плівку, викладаємо та рівномірно розділимо весь приготований фарш.

5. Викладаємо цибульно-грибну начинку, зверху присипаємо сиром і загортаємо в рулет, защипуючи краї. Загорнути в рулет за допомогою харчової плівки не складно.

Сир, зрозуміло, можна і не використовувати, але я б все ж таки рекомендувала додати, з ним виходить і соковитіше і смачніше.

6. Загортаємо рулет у пару шарів фольги і відправляємо запікатись у розігріту до 200 градусів духовку на півтори години.

Після духовки даємо 10 хвилин відпочити і можна пробувати! Як і казала, рулет гарний і в гарячому та в холодному вигляді!

Рулет навіть у гарячому вигляді добре тримає форму і не розвалюється, а в холодному він стає дуже щільним за структурою та нагадує ковбасу. У холодному вигляді мені він подобається найбільше, вранці ми із задоволенням їмо його на бутербродах, а іноді і на сімейні гуляння готуємо і подаємо як нарізочку. Приготуйте та спробуйте, просто та смачно!

Друзі, якщо ви бачите повідомлення, то ставте сподобавшись, для мене це важливо Дякуємо всім за розуміння та підтримку

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *